perjantai 8. heinäkuuta 2011

Perjantain parhaat pärinät

Tänäänkin aamulla tuli lähdettyä pärrällä töihin. Viikonlopun kelejä katsellessa ja ajoreissua suunnitellessa tuli mieleen, että tavallaan jotkut sadevaatteet vois olla ihan kivat. Niinpä kävin cittarissa hakemassa moiset. Tuli muuten aika lämmin sovitella ajovaatteiden päälle sadepukua jo muutenkin melkoisen lämpimällä ilmalla.

Noudin miähen pihasta mukaan ja päästiin kokeilemaan upouusia kypäräpuhelimia. Hyvin kuuluivat ja oli varsin hauskaa jutustella :) Käytiin noutamassa kaveri vielä mukaan Honda CBR 600RR:n kanssa Viragon ja Vmaxin tyylikkääseen letkaan ja lähdettiin suuntimaan Kaarina-Maununtytärtä pitkin kohti Valkeakoskea suunnitelmana kiertää Mallasvesi. Kypäräpuhelimet ei tuntuneet toimivan ja kun cebarikuski kaasutteli ohitse me jäätiin bussipysäkille ihmettelemään mikä oli vialla. Viallahan oli se, että mun kännykkä oli kytketty siihen bluetoothiin kii ja se oli päättänyt alkaa soittaa taskupuhelua Burtukselle. Että anteeks vaan häiriö, it was me :D

Vahingosta viisastuneena laitoin kännykästä BTn pois päältä ja jatkoimme matkaa. Pari päivää sitten tapahtuneen oikeamman ajoasennon löytymisen jälkeen mutkatie tuntuikin jo paljon mukavammalta ajaa. Vaikka ihan joka mutkassa ajolinjat ei menneet niin sujuvasti kuin olisin halunnut niin kuitenkin parannus edelliseen kertaan oli huomattava. Jossain päin ennen Valkeakosken keskustaa cebarikuski oli odottelemassa meitä ja sieltä jatkettiinkin porukalla eteenpäin. Vauhti ei varsinaisesti päätä huimannut, koska muutakin liikennettä oli ihan kohtalaisesti. Pälkäneellä oli jopa oikein satanut jossain välissä, mutta me ei onneksi törmätty moisiin. Sandaaleissa, shortseissa ja teepaidassa ajellut C tosin sai tuntea mukavasti kuran lentämisen märästä maasta.

Ajelimme Vehoniemelle limpparille ja katselemaan muita pärriä. Minun ensimmäinen Vehoniemen perjantaikokoontumiseni omalla pyörällä! Aika vanhaa siellä kyllä tuntui olevan porukka, eikä mitään hirveän sykähdyttäviä pyöriä. Paras oli meidän tullessamme lähtenyt vissiin itsekasattu siro pitkähaarukkainen custom, jota ajoi vieläpä nätti nainen :) Jostain syystä musta on aina niin kiva katella naisia hienoilla pyörillä. Miehetkin varmaan tykkää mutta ehkä hiukan eri syistä :D

Vehoniemestä lähtiessämme liityimme vähän salaa ajamaan hetkeksi toisten muodostelmassa :D Onneks ne kääntyi pian pois, kun ei ehkä jaksanut ajaa niin hiljaa. Mentiin tontille paistelemaan maggaraa nuotiossa ja nähtiin kavereita. Paikalla oli 1kpl bemareita, 1 Virago, 1 V-max ja 2 moposkootteria. Melkoiset kokoontumisajot sielläkin siis. Kymmenen aikaan lähdimme tontilta poispäin ja koska ilta oli lämmin niin, päätimme me ajaa pienen lenkinkin. Paasikivi-kekkosta pitkin ajeltiin ensin rantaa pitkin. Pilvet oli jännittävän näköisiä ja aurinko punainen. Ajeltiin hetki Pyynikkiä ja Pispalaa ympäri ja lähdettiin sitten motarin kautta vielä kotiin, jotta saatiin viilennystä kuumaan iltaan. Lämpötilaa kun vielä tuohonkin aikaan oli se 25.

Kilometrejä pärinäperjantaille kertyi 160 ja fiilikset oli katossa. Viikonloppu eessä taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti