sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kuumeisen kuskin kertomuksia

Nyt menee taas just niinku leffoissa.. Eilen piti käydä heitään kamat Aulangolle hotellille ja jatkaa sitten seudun tutkimista. Satoihan se sitten yllättäen koko illan. Toisaalta ihan sama, koska mun koko päivän jatkunut kova kurkkukipu aiheutti illalla melkoisen korkean kuumeen.



Tänne ajeltiin eilen pieniä teitä pitkin ja tulipa matkalla ostettua motoristin karttakirjakin, jotta olis voinut kokeilla vähän tuntemattomampia teitä. Matkalla tuntui, että kaikilla motoristeilla on Yamahan Wild Star. Tulipa käytyä Lempäälässä, Toijalassa, Viialassa, Iittalassa ja erinäisillä kartalta löytymättömillä pikkupaikkakunnilla. Kuitenkin matkaan tänne sai kulumaan vain 110km, koska tummat pilvet uhkailivat.



Ajatuksena tälle päivälle olo käydä vähän Aulankoa kiertämässä ja katsomassa Hämeen Linnaa, mutta se, että mulla on kuumetta torppaa kyseisen ajatuksen, kunhan nyt vaan pääsis täältä ehjänä kotiin ja nukkumaan. Nyt kun täältä sitten piti lähteä liikkeelle, niin miehen Vmax ei suostu lähtemään käyntiin. Se lähti mun pyörällä ettimään jostain tulppa-avainta. Jos vaikka sillä keinoin sais käyntiin. Jos ei saa niin jääpi pyörä tänne ja mennään 2 päällä kotia mun pärrällä. Ei se nyt mikään optimaalinen ole 2 päällä ajoon, mutta kykenee kyllä. Mut katellaan nyt eka onko mitään kauppaa auki mistä sais työkaluja. Tää on aika paska leffa. Oh, Wait.. Oliko toi sadepisara?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti