tiistai 5. heinäkuuta 2011

Mitä on Nokian takana..?

No riippuupi tietysti mistä suunnasta lähestyy. Tänään sieltä takaa löytyi Tampere.

Tänään en ollut töissä pärrällä, koska oli fyssari eikä sinne kehdannut mennä moisella selänhajoittimella. Päästyäni sieltä hyppäsin kuitenkin pyörän päälle ja lähdin suuntimaan lenkille. Ei ole tullut juurikaan käytyä Lempäälän keskustassa ikinä, joten lähdin sitä kautta suuntaamaan mualimalle ja kiertämään Pyhäjärveä. Lempäälän keskustassa ei löytynyt lähestymissuunnastani opasteita Vesilahdelle päin. Lempäälän keskustaankin voi siis eksyä :D Pyörähdin ylimääräisen kierroksen liikenneympyrän kautta takaisin ja pääsin taas kartalle.

Lähdin suuntimaan Vesilahden kautta kohti Tottijärveä. Tottijärvi oli sikäli kiinnostava paikka, että isotätini ja pappani ovat sieltä kotoisin ja taitaa siellä asua jotain sukua vieläkin. Lisäksi siellä asustelee pari työkaveria. Vesilahden keskustan jätin tarkoituksella väliin, kun sinne olis pitänyt poiketa tieltä :D Tie oli mukavan loivamutkainen ja vielä kun jotenkin matkalla yhtäkkiä tajusin, että siinnä satulassa voi istua vähän taaempanakin niin mutkat alkoivat taittua jo melkoisen sujuvasti eikä tarvinnut hirveästi hidastella niihin. Toki siis siistiä ajoa, mutta aikaisemmilla lenkeillä olen jarrutellut melkolailla.

Sain olla tien kuningattarena melko pitkään ja nautin tyhjästä tiestä. Sitten kun ajattelin tuon ajatuksen "ääneen" päässäni niin johan se tuuppas jonkun traktorin jostain sivutieltä eteen, jota ei tietenkään päässyt ohittamaan mitenkään. Muutoin tiellä oli melkoisen rauhallista. Pari muutakin oli toki eksynyt Pyhäjärveä kiertämään ja pääsin moikkailemaan :) Tottijärvellä näin tienhaaran, josta käännyttiin kirkon luo. En kääntynyt sinne ja ajattelin, että kohtahan sieltä tulee varmaan keskusta eteen. No siinnä tavallaan kävi niin, että pian edessä olikin jo Tampereelle johtava tie ja missasin keskustan :D Kaverin tulevan talon sentään onnistuin mitä luultavimmin bongaamaan matkalta.

Seuraavaksi päätin että pitää jossain keskustassa käydä reitin varrella, joten kaarroin motarilta Nokialle. Noh.. eipä sielläkään niin paljoa näkemistä ollut. Samoja reittejä takaisin ja matka jatkui Tampereelle. Yksinajelussa on vähän se kurja puoli, että ei tule kaffeteltua matkalla. Tulipa siis lähinnä ajettua tuo lenkki ilman taukoja. Lenkiltä suuntasin Mustalahteen kokoontumisajoihin ja bongasin sieltä jopa vanhan kaverini, jonka kanssa tuli jutusteltua pitkään. Mustassalahdessa oli tällä kertaa vähän tavallista vähemmän porukkaa, mutta oli siellä muutama aikas helmi pyörä. Yllärinä ne oli Harlikoita :D Näin taas valkoisen Sportsterin.. Sitä lottovoittoa odotellessa.

Seuraavaksi suuntasin miestä näkemään Motonetille, jossa se oli vaihtamassa tulppiaan. Sen jälkene Vmax tuntuikin pelittävän taas entistä ehommin. Mies sääti myös mun pärrän tyhjäkäyntiä.. jos se ei vaikka sammuis risteyksiin :D Yhdessä ajelimme vielä Absukalle salaatille ja sitten Kaijakan karaokeen moikkaamaan kavereita. Biiseiksi valikoitui tällä kertaa I will stay ja Krokotiilirock. Moottoripyörä on moottoripyörä jäi vielä lapulle odottamaan seuraavaa kertaa, kun ei jaksanut jonotella.

Mukava ja leppoisa ajopäivä. Lämmintä 17, ei tuulta eikä sadetta. 150km lisää mittariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti