lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mobiili motoristiNoniin.. Kirjoitellaas vähän mobiilibloggerilla, kun opettelin käyttämään moista ajantappotarkoituksella. Torstaina ajelut jäi aika vähiin. Mies järkkäili kaverin polttareita ja kierrettiin kaupoissa. Mies ajeli siis autolla ja mä tietty pärrällä koska autoohan ei käytetä. Käytiin lisäks motoliikkeissä kattelemassa vähän kevyempiä ajokenkiä ja kypäräpuhelinten hintoja. Onhan niillä hintaa joo. Richan tossut tarttui mukaan alehyllystä ja olihan ne varsin paljon viileämmät kuin vuorelliset bootsit, joilla muuten oon ajellut.
Illemmalla lähdettiin vielä pienelle lenkille tsekkaamaan suomen ainoa vuono ja Aunuksen silta. Lisäksi ajeltiin hiukan pitkin tesoman pikkureittejä. Matkan varrelta löytyi esmes keskeltä ei mitään Eerolan suora, joka oli pitkä ja leviä. Ajokilometrejä kertyi n. 100.
Perjantaina siiryinkin sitten autoilemaan, kun lähdin helsinkiin ja piti saada yksi lahjakortti käytettyä ja ostokset kuljetettua. Niiiiin kattelin kateellisena vastaantulevia pärriä. Vakionopeudensäädin ja ilmastointi olis ollut påp. Pridessäkin tuli pyörähdettyä kavereiden kanssa ja sielläkin oli kulkueessa pari pärrää :-)

Huomenna palaillaan takas tampereelle ja huomenna tai viimeistään maantaina pääsee taas kartuttamaan kilometrejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti