maanantai 29. elokuuta 2011

Pärisevä päiväkirja goes Curacao

Curacaolla ollaan lomailemassa ja pitihän täälläkin sitten vähän päästä päristelemään. Tällä kertaa ei kuitenkaan lähdetty motoilemaan vaan lampsittiin kauppareissulla näkemällemme Eric's ATVlle kyselemään josko päästäis vähän mönkimään. Reissuhan järjestyikin heti kokonaisedulliseen 90 dollarin hintaan.

Menopeleiksi saimme suunnilleen 250 kuutioiset menopelit ja niillä lähdimme liikkeelle parin oppaan ja 4 hollantilaisen kanssa. Muut ottivat kimppamönkijöitä mutta meijän piti tietysti saada ihan omat. Oli aika hämmentävää, että tuolla reissulla ajettiin melko pitkäänkin aluksi pitkin yleisiä teitä. Hyvin noilla kuitenkin pysyi liikenteen mukana ja tulipa nähtyä paikallisia asumuksia etc. Mitä ei ehkä nornilomalla tulisi nähtyä.

Parhautta oli toki se, kun päästiin ajelemaan kunnolla maastoon. Sinne oli piikkipensaiden ja kaktusten väliin tehty mönkijän mentäviä reittejä, joita pitkin rässittiin. Ajeltiin paljon saaren autioilla itä- ja pohjoisrannoilla, joille ei kulje teitä. Ja ihan turha olis ollaki n, sen verran karua oli. Mutta ajelu oli varsin mukavaa vaikka sen jälkeen saikin puhdistaa silmistään ämpärillisen hiekkaa. Aikamoisen mutaisilta näytimme, varsinkin allekirjoittanut, mutta sehän vaan kertoo että reissu oli onnistunut. Pölyt karistimme päältämme pulahtamalla snorklailemaan mereen. Tääl o hianoo, joku vois vaan lähettää lisää rahaa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti