sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kaupoissa käyminenkin on kivampaa kahdella pyörällä!

Perjantaina päätettiin lähteä työpäivän jälkeen lähteä käymään Ideaparkissa kahtelemass Netraudan tarjontaa. Pitäis päättää taas erinäisiä sisustus- (tai tällä kertaa ulostus-) juttusia. Löydettiinkin ihan sopevan näköinen käsienpesuallas yhteen vessaan. Ideapark on muuten siitä hieno paikka, että sieltä löytyy sellaiset kivat euron pantilla toimivat tavarakaapit, joihin mahtuu kypärä ja muutkin varusteet. Niin ja päällä oli muuten tixtextakki, kun oli vähän vilpeempi ilma. Housut edelleen farkut, mutta jalassa taas bootsit.

Saattaapi olla, että ostoksille lähtö oli kuitenkin vain tekosyy päästä liikkeelle :D Meitä oli nimittäin jäänyt kaihertamaan yks sellanen pieni tiehaara heti Ideaparkilta Lempäälään päin lähtiessä. Sellainen hassu mutkainen silta, joka kaartelee isomman tien yli. Pakko sanoa, että oli sitten pienoinen pettymys kun tie muuttuikin melkein heti hiekkatieksi. Mukana olevan äijäkkeen kurkkukivun vuoks ei viitsinyt lähteä ajelemaan mihinkään pidemmälle, mutta Vehoniämeen se lupas sentään lähteä mun kanssa makkaralle.

Ilma oli mukavan leppeä ja olishan tuota kyllä ajellut vähän pitempäänkin. Sen oli huomannut pari muutakin tyyppiä ja Vehoniemi suorastaan pullisteli munkinhimoista motoristeista. Paikalla oli melko vähän sellaisia sytyttäviä yksilöitä, mutta sentään yksi valkoinen vanha Harley ja pari tyylikkäästi tuunattua customia onnistuttiin bongaamaan. Alkuperäisiä pyöriä en kyllä pohjilta tunnistanut.

Tontillakin kerettiin taas jossain välissä kaartamaan ja vaikka ei muka mitään lenkkiä tullut heitettyä, niin kilometrejä illalle kertyi 130.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti