perjantai 26. elokuuta 2011

Nuori ratakettu vauhrissa

Eilen oli vuorossa vähän erilaista ajelua. Cebarikuski oli ehdotellut meille Alastaron radalle lähtemistä ja pitihän sitä loman kunniaksi lähteä. Vähän rajoitti kyllä puuhaa perjantain aamukahden herääminen reissuun lähtöön.

Ajelulle noudettiin mukaan Ideaparkilta kevarikaveri ja reitti kulki punk a laitumen kautta Huittisiin ja sieltä alastarolle. Siellä oli siis RM Heinon ratapäivät ja minä ja seurueen kaksi nuorempaa ajettiin ohjatussa hitaassa sarjassa ja cebari ja r6 keskisarjassa.

Ensin vähän harjoiteltiin ajamista ja saatiin ajo-opastusta. Käytännössä tosin aika vähän koska meitä oli tosi paljon. Radalle päästiin sitten ajamaan letkassa opastetusti aina etummaisen ajolinjaa seuraten. Mun edellä ajava vaan ajo ihan erilailla ne mutkat kun sen edellä ajava mikä ärsytti kovin. Mut sit ku pysähhyttiin niin selvis että se olikin toinen neljän opeista joka oli koittanut vähän opastaa parempia ajolinjoja. Oh well.. Eipä enää tunkenu mun eteen ajaan ;-)

Poijjaat oli teipannu multa peilit ennen ajoa ja hyvin pysty sitten keskittymään ihan vaan omaan ajoonsa mikä oli tarkoituskin. Vois sanoa tuosta että onpahan opittavaa vielä paljon, Mutta hyvin toimi vastaohjaus, pääs kokeileen mutkittelua leviällä radalla ja ihan ok pysy porukan mukana viragolla. Kuski ei tosin ehkä aina pysyny mut ei ollu vehkeestä kii hitaassa. 2 kertaa kerkesin radalle ajaan 20 min settiä ja sit lähettiin kohti kotia, jotta kerettiin viel nukkuun ja pakkaan.

Paria sadepisaraa lukuun ottamatta koko päivän oli ihan helmi keli. Lämpöö 22-23 ja ei liikaa häikäsevää aurinkoa vaikka sekin tuikki välillä. Totaalista pääntyhjennystä eli mitä parhainta lomatekemistä liki 300km :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti