maanantai 22. elokuuta 2011

Hyvät housut

Jos mietityttää, että voiskohan olla jännä reissu lähteä kiertämään Kyrösjärvi, että josko sieltä löytyis jotain jänniä mutkia.. Niin voin antaa ihan ystävän neuvon, että ei kannata. Voisin väittää jopa tylsäks moista..

Reittiä lauantain huviajelulle kertyi Tampere - Ylöjärvi - Sasi (Sasi on kyl <3) - Mahnala - Hämeenkyrö - Viljakkala - Luhalahti - Iso-Röyhiö - Saukonperä - Tevaniemi ja sieltä takas alaspäin. Oikeestaan oli aatellut kaartaa Hämeenkyröstä vielä Mouhiksen (edelleen, kaikki tiet vie Mouhijärvelle) kautta kotia, mutta tuolla 3-tien tiehaarassa kilometrikyltti Tampereelle näytti sen verran monta, että ei oikeestaan enää napannutkaan. Jälkipolville ei jäänyt paljon kerrottavaa tuosta matkasta. Paitsi kilometrilukemat 180.

Sen sijaan jalassa matkalla oli hyvät housut. Piti käydä perjantaina alkaneen kesäloman kunniaks ostaan paksummat pärrähousut, jotta tarkenis vielä ajella. Käteen kaupasta jäi Halvarssonssin Lizardit. Jostain syystä niistä sai alennusta, kun kauden tuotteista kuulemma halutaan jo eroon. Ei hirveesti harmittanut :) Tosin tälle syksylle voi jäädä omat ajelut vähän vähemmälle, kun oon lähdössä 2vk matkalle perjantaina. Housuissa on erillinen säänkestävä vuoraus, joten niillä toivottavasti pystyy ajelemaan sitten kelillä kuin kelillä. Lisäks ne nousee sopevan korkeelle selästä ja henkseleillä vahvistettuna suojaa selkää sen verran, ettei tarttee käyttää erikseen munuaisvyötä.

Kaupassa tuli vahingossa istuttua myös parin pärrän selkään. Jään odottamaan lottovoittoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti