sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kaarreajoa pitkin elämän kaarta

Oltuani torstaina pari tuntia ylitöissä ei olis juuri voinut olla parempaa fiilistä kuin istahtaa pärrän selkään ja lähteä ajamaan. Tosin ensin ajoin vaan kotiin asti syömään, mutta vähän myöhemmin jatkoin tuttua Saarenmaantietä Kangasalle ja sieltä sitten taas Koskia kohti. Lähdin siis testailemaan uusia gummeja mutkatielle. Hyvinhän noilla ajeli, mutta pakko myöntää, että tuli ajeltua astetta varovaisemmin, koska selkeesti kiikkerämmältä tuntui, kun pyörä ei ollutkaan lussu ja osui pienemmältä alalta maahan. Vaan äkkiäpä tuohon tottui.

Valkeakoskella tuli käytyä kurkkimassa vanhoja kotikulmia. Ensin kaarsin Eerolan suuntaan ihmettelemään missä sijaitsee Rekikuja 3, jossa oon asunut ihan pikkiriikkisenä. Sehän oli heti siinnä eka haara Eerolaan päin ja eka tie oikeelle. Eipä siis jäänyt paljon etsimisen riemua :D Sieltä suuntailin taas kohti Koskin keskustaa ja ajelin läpi yllättävän aution keskustan. Siellä oli Hakan peli samaan aikaan käynnissä, joten koko paikkakunta oli lienee yleisönä. Sointulan kohdalla tein kunniakierroksen ja kävin ajamassa ympärin lähiön, josta mulla on ekat muistot. Siellä sitä tuli rakennettua maailman makein lumilinna ja potkiskeltua palloa Valkeakosken nappulaliigan junnuissa. Sointulasta jatkoin ohi seudun, jossa aloitin ala-asteen ja ajelin vanhan kouluni ohitse. Jännää kuinka kaikki oli kutistunut lapsuudesta.

Ala-astetta tuli jatkettua Pälkäneellä, joten suuntasin sinne seuraavaksi. Matkalla tuli pari pisaraa vettä, mutta se ei varsinaisesti haitannut tahtia, vaikka vähän viilensikin. Jälleen kerran tuli todettua, että goret vois toisinaan olla ihan jees. Kävin Kukossa tauolla ja siellä pihassa taas vaihteeks muistin, että mullahan on kahvanlämmittimetkin. Ehkä mä vielä opin ne muistamaan. Koska kaverit oli tulossa käymään vasta tunnin päästä niin kaartelin Kangasalan ja tontin kautta vielä siinnä illalla. Pitäähän sitä käydä kahtomassa, mitä työmaalla on saatu aikaan. Vähän tuli siis väärässä järjestyksessä tuo kaaren loppupää, koska Ensin on tullut asuttua Tampereella 15 vuotta ja seuraavaksi on vasta suuntana Kangasala. Mutta mitäs pienistä. Toistaiseksi moto tuotiin siis edelleen parkkiin Tampereelle ja ehkä vielä tänä vuonna jossain välissä se päätyy asustamaan Kangasalle talliin!

Kilometrejä päivän ajeluille kertyi 120.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti