keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kuu kotarista kesään

"Kuu kotarista kesään, puoli kuuta bemarista, Vmaxista vähäsen, harrikasta ei päivääkään..."

No ei se nyt ihan noin tainnu mennä. Eikä se varsinaisesti kotari ollut, joka tänään ajeli vastaan, vaan joku vanhempi matkapyörä. Mutta... KEVÄÄN EKA PÄRRÄ NÄHTY! Tosin kaverilla oli päällä sellainen moottorikelkkailuun sopeva varustus, mikä tähän keliin ehkä vähän paremmin soveltuukin. SILTI! Kyllä se kesä sieltä tulee. Jos ei muuten niin hiustenkuivaajan avulla. Teki mieli nostaa tassua pystyyn ja morjenstaa. Tyydyin vaan näyttämään peukkua autonikkunasta ja virnistämään leveästi, mutta saattaa tietty olla että kuskilla oli muutakin katselemista kuin vastaan ajavat seatit.

Oma mopedi asustelee vielä talviteloilla maalla mutta tulevaisuudessa se saapi tottua asustamaan samassa paikassa kuin minäkin. Tekis oikeestaan mieli jo hakea se ja alkaa kattelemaan sitä ajokuntoon. Toisaalta tekis mieli viedä se suoraan kauppaan ja vaihtaa :D Koittais nyt kuitenkin kuunnella vielä toistaiseksi järjen ääntä.

Töissä ja kaveripiirissä on ollut ilahduttavaa A-kortti- ja pärränhankkimisaktiivisuutta havaittavissa. Taitaapi tuo tuleva ajokorttiuudistuskin vaikuttaa asiaan aika paljon. Toivottavasti noista tuttavista saapi kesälle ajelu- ja kahvitteluseuraa. Millään ei malttais odottaa :) Jos nyt kuitenkin edes nuo lumet pihatieltä ja jäät muutenkin teiltä.. Ei niin paljon kokemusta ajamisesta ole, että alkaisi heti alkuunsa harjoitella liukkailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti