lauantai 28. huhtikuuta 2012

Shoppia ja Rokkia

Tänään jätettiin ajelut sikseen ja käytiin vähän kuolaamassa pyöriä, sekä kaupoissa että sitten myöhemmin  Tampereen Hot Rod and Rock Showssa http://www.hotrod-rockshow.com/ . Jatkuu muuten huomenna vielä, jos joku tänään unohti :)

Kaupoista löydettiin Matkalle sopeva vettä pitävä rullakassi pärrän perään kiinnitettäväks, jos vaikka eksyis joskus johki retkuilemaan pitemmälle. Lisäks mies löysi itselleen nahkaisen retroajotakin, mitä oltiin jo katseltu Jyskylän messuilla, jossa ei ollut sopevaa kokoa. On se kyllä komia <3 (sekä takki että miäs). Lisäksi löysin itselleni sovivan hianon pyörän eli Triumphin Bonnevillen. Ainoo vaan, että sen hinta ei ollu mulle kyllä yhtään sopiva.. 

Kaupoista jatkoimme Hot Rod & Rock Showhun, jossa riitti monenlaista nähtävää. Tuttuja näkyi sekä esittelemässä että asiakkaina. Komeimmista saatan laittaa räpsyjä tänään vielä myöhemmin. Päästiin myös kuuntelemaan lipuillamme myös Klamydiaa. Arttu Wiskari ja Hevisaurukset tuli jätettyä väliin. Mut Akuankkalaulu vaa on niin rock että pakko oli kuulla :) Mun onneton autonrekkaribongailuprojekti nytkähti lisäksi monta numeroa eteenpäin ja nummerot 30-33 tuli nähtyä. Paha vaan ku ne pitää nähdä järjestyksessä ja se 30 tuli bongattua vasta ihan loppupäässä näyttelyä. Mut eiköhän tässä kesän aikana taas pääse jatkamaan tätä erittäin hyödyllistä harrastusta. En muista minä vuonna tää homma alkoi mutta kuulin moisesta bongailusta joskus kun ystäväni W asui vielä Lahdessa :)

Kohta lähdetään kattelemaan vielä Late Night Stand Uppia. Kuka ties, huomenna pärrä löytää taas tielle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti