maanantai 4. helmikuuta 2013

Haaveissa vainko oot.. kesä

Viime kesänä jäi tuo kirjoittelu jotenkin vähemmälle ja tuli harrastettua enempi sitä ajelua :) Kyllä mä niin oon rakastunut tuohon Bonnevilleeni. Sillä pysyy muitten mukana ja lisäks Mustassalahdessa on monasti tullut ihmisiä juttelemaan. Viragosta kellään ei ollut mitään sanottavaa :D Ei mitään hirveän pitkiä matkoja tullut ajeltua. Jyväskylässä tuli käytyä ja Sysmässä ja muuten tuli pyörittyä ympäri lähiseutua. Syyskuun lopulla oltiin reissussa ja sen jälkeen pyörä sai jäädä talliin, koska kelit ei oikein suosineet eikä ylimääräistä aikaakaan ollut. Oon mä käynyt sentään silittelemässä pyörää tallissa ja suojellut sitä uskollisesti ylimääräisiltä kolhuilta kun siellä on siirrelty tavaroita eestaas raksailuinnon taas iskettyä päälle.

Lähiaikoina oon nähnyt kovasti ajelu-unia. Tammikuu taittui juuri helmikuuksi, mutta yhä on rasittavan pitkä matka kevääseen. Kelit mun unissa on olleet talvisia, mutta tiet on olleet keskeltä sulia ja ei ole tullut kylmä ajaessa. Toiveunia siis :D Ilman nastarenkaita ja enskapyörää tuonne tuskin on kuitenkaan vielä asiaa. Wienissä näin uuden vuoden reissulla porukan ajelevan vielä pärrillä. Imho +2 astetta on kyllä jo vähän jäätävää ajamiseen. Vaikka eihän se nyt ole kuin varustekysymys.

 Viikonloppuna oli Helsingissä moottoripyörämessut, mutta hillitäkseni ylimääräisiä ostohimoja jätin menemättä sinne. Sen sijaan postiluukusta oli kolahtanut liki puhelinluettelon kokoinen Louisin moottoripyörätarvikekuvasto. Sitäkään ei ole uskaltanut vielä avata. Kannattaa muuten tyhjentää postilootaa useemmin kuin kerran viikossa.. hyvä kun oli taas mahtunut vaikka mainokset eivät ole sallittuja :D Periaatteessa ostoslistalla olis vain uudet ehjämmät sivulaukut. Mutta sitä saattaa hulluus iskeä noissa varustehankinnoissa yhtäkkiä arvaamatta. Jos sitä shoppailuhulluuden sijaan vaikka keskittyis hankkiutumaan eroon loppusyksyn ekstrakiloista niin mahtuis vielä keväällä samaan ajopukuun eikä tarttee hankkia uutta... :-p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti