torstai 30. kesäkuuta 2011

Fiilistä ei voi lyödä!

Jatketaans siitä mihin edellisessä blogissa jäätiin noin vuos sitten.. Elikkäs olin reilu vuos sitten juuri hankkinut moottoripyörän ja tais olla pärräkoulu suunnitelmissa. Sitten aloitin koulun ja suoritin kirjalliset ja olisin mennyt inssiin. Inssit meni sitten kuukaudeks lakkoon ja se kun loppui niin mun selkä oli mennyt vähän pahemmanlaatusesti lakkoon.. No näistä jutuista johtuen kortin hankkiminen siirtyikin sitten reilulla vuodella eteenpäin.

Kunnes tämän viikon maanantaina.. Sain vihdoin sen kortin! Piti oikeestaan menn ävielä töihin tunniks inssin jälkeen, mutta yllättäen mentiin ottaan pyörä alle ja tyttö päälle :D

Eka ajo suuntautui Kangasalla sijaitsevalle tontille moikkaamaan siellä ahkeroivaa miestä. Se oli vaan niin hieno tunne käynnistää se pärrä ekaa kertaa siit pihasta, vetää visiiri kiinni ja lähteä ajamaan. Säätilakin suosi mun ajamista :D Aurinko paistoi, mutta ei ollut kuitenkaan liian kuuma. Tokihan ajolinjat aluksi haparoivat, mutta simmonen oletus oli, että kyllä ne siitä korjaantuu ajokilometrien karttuessa. Noh, sitä tässä ootellaan :) Ajelin Saarenmaantien kautta kohti Kangasalaa, mutta tie oli kyllä aika kuoppaisessa kunnossa. Pärrä tuntui jotenkin aika moponta autokoulun ER5:n http://en.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_ER-5 jälkeen, jolla ajelin inssin ja autokoulussa. Mutta onhan pyörä toki ihan erilainen. Painopiste on ihan eri kohdassa.

Tontilla käytyäni ajoin ihan itse ensimmäistä kertaa Vehoniämeen munkkikaffeille. Mitä nyt munkki ja kahvi jäi väliin ja join linmpparia. Olihan se nyt hienoa päästä esittelemään pyörää niille kaikille viidelle muulle asiakkaalle ja tervehtimään muita kuskeja :D Illemmalla ajelin vielä miehen auton perässä Mouhijärvelle pinoamaan halkoja (tuhlattiin kaverin porukoiden puuvaraston juhannuksena niin vietiin lisää), joten sain mukavasti lisää ajokokemusta. Kilometrejä maanantaille kertyi noin 160km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti